Iedere huid gaaf met Atamé

Iedere huid is anders. Iedere huid heeft een eigen structuur en reageert op een andere manier op interne processen of invloeden van buitenaf. Daarin treden vaak hinderlijke verstoringen op: jeugdpuistjes of vetpuistjes, vlekken, irritaties, uitdroging, roodheid, grove poriën. Oppervlakkige bestrijding van de problemen is dan niet genoeg. Het gaat vooral ook om het herstellen van de processen in de huid zodat er een nieuw, gezond evenwicht ontstaat. Daarin precies zit het geheim van Atamé. Dat pakt oorzaak èn gevolg aan. Met als merkbaar resultaat binnen zes weken een gavere, zuivere, levendige huid. Voor iedereen, man, vrouw, jong en oud.

Met Atamé is tobben over uw huid voorgoed afgelopen. Atamé maakt resoluut een einde aan jeugdpuistjes, irritaties en andere huidgevoeligheden. Dat heet schoonheid van Atamé. Mooi zijn met een stralende, gezonde, frisse huid.De methode Atamé is in 1965 in Duitsland ontwikkeld door Dr.Herbert Beisler; van beroep apotheker en zeer actief in het ontwikkelen en produceren van specifieke huidverzorgingsproducten.

Atamé is een zeer hoogwaardig, enkelvoudig en volkomen natuurlijk product zonder minerale en synthetische werkstoffen, een huidverzorgingstonic, samengesteld uit zeer werkzame, plantaardige stoffen. en een detoxprogramma voor de huid. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving en werking van Atamè. Natuurlijk ontvangt bij uw bestelling ook een gebruiksaanwijzing.

Let op: De Ataméproducten zijn uitsluitend beschikbaar voor leveradressen binnen Nederland.

Sorteren op: Maximaal: