Cosmetics.nl is de webshop van Beauty & Body, een kleine praktijk in het buitengebied van Amstelveen, op de grens van Ouderkerk aan de Amstel. De praktijk is zowel per auto als fiets gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende, gratis, parkeergelegenheid. U kunt  uitsluitend op afspraak terecht van maandag t/m vrijdag. Klik hier voor de routebeschrijving.

Eigenaresse Ingrid Bense is een VAKOS-opgeleidde Stivas- gediplomeerde schoonheidsspecialiste met als specialisaties acnehuiden en visagie. Haar passie ligt echter bij het masseren en sportverzorging. Als VOMAS/NESPG/VOS opgeleidde sport- en massagetherapeut aangesloten bij de NGS en de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs.

U kunt bij Beauty & Body terecht voor diverse gezichts-, lichaam- en manicurebehandelingen en veel verschillende massagetechnieken zoals klassieke- ontspanings en sportmassage, Aqama®massage, stoelmassage, Kayotima shiatsu, voetreflexzonetherapie, lymfedrainage, cold & hotstonemassage en bindweefselmassage. Ook zijn alle benodigde producten voor thuisgebruik verkrijgbaar.

De gevoerde merken zijn Tyro, Henriëtte Faroche, Courtin, Laneche, JPR, EZflow, CND en Make- up Studio. Tevens kunnen van diverse merken massage- olieën, EHBO en (sport-) verzorgings-artikelen, hygiënische en desinfectiematerialen, professionelekwastensets, manicure-en pedicurebenodigdheden, (cosmetica-) verpakkingen  en vele andere accessoires geleverd worden. Klik hier voor de behandelprijslijst.

Beauty & Body levert ook bedrijfsmassages en tevens is sportverzorging op locatie mogelijk. 

En gaat u een dagje naar onze hoofdstad? Ingrid Bense is als geboren en getogen Amsterdamse ook als stadsgids en schipper werkzaam dus allerlei stadswandelingen, stads & regiotours, vaartochten en diverse workshops behoren tot de mogelijkheden. Kijk op http://cosmetics.nl/amsterdam-bezoeken/artlijst_c238 voor alle opties. Mail naar info@schipperamsterdam.nl of neem contact op met 06 2266 7802 voor meer informatie.