RETOURNEREN

Hoewel wij ons best doen om alle bestellingen zo snel en goed mogelijk af te handelen, kan het gebeuren dat er iets fout gaat. Het kan zijn dat er een verkeerd artikel is geleverd, dat een product ondanks zorgvuldig inpakken toch beschadigd aankomt of dat een artikel een fabricagefout heeft. Het kan ook voorkomen dat u bijvoorbeeld per ongeluk een verkeerde kleur heeft besteld en wilt ruilen. Als u om welke reden dan ook uw bestelling wilt annuleren, kunt u gebruik maken van uw wettelijke herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cosmetics.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.  Aangebroken verpakkingen kunnen niet worden teruggenomen tenzij sprake is van een ondeugdelijk product of fout van cosmetics.nl. In dat geval zijn de verzendkosten van de retourzending voor onze rekening.

Stuur nooit zonder overleg iets terug maar neem eerst per mail (info@cosmetics.nl) of telefoon (020 496 7308) contact op. Wij geven u dan de juiste verzendgegevens. Indien het versturen voor onze rekening komt maken wij ook een verzendetiket aan dat u per mail krijgt toegezonden en uitgeprint door u op de doos geplakt kan worden. Na ontvangst van de retourzending zal het orderbedrag zsm op uw rekening worden gestorneerd.