Uw bestelling wordt, zodra uw betaling op ING rekening NL39ING0006993212 is bijgeschreven, naar het door u opgegeven afleveradres verstuurd. U ontvangt dan van ons een e-mailbericht met een pakketnummer waarmee u op de Track & Tracepagina van TNT kunt nagaan wanneer uw pakket aangeboden zal worden.

Een bestelling die voor 12.00u op een werkdag (per Ideal) betaald is gaat in principe nog diezelfde dag de deur uit en kan een dag later bij u in huis zijn. Als er tijd zit tussen het doen van de bestelling en de betaling, er sprake is van weekend of feestdagen, een tijdelijk niet, voldoende, voorradig artikel of een vertraging bij Post.nl, kan het iets langer duren. Gemiddeld heeft u uw pakket binnen 3 werkdagen na betaling in huis.

Wanneer een door u besteld product niet op voorraad is kan dit doorgaans binnen enkele dagen weer leverbaar zijn. Mocht het langer duren dan 3 werkdagen dan stellen wij u hiervan in kennis. U heeft dan vast de bevestiging van uw betaling en uw pakket wordt verstuurd zodra dit compleet is. Uiteraard ontvangt u daarover een verzendbericht.

Post.nl bezorgers mogen een pakje eventueel bij buren afgeven maar behoren dan wel een bericht bij u achter te laten op welk adres uw pakket bezorgd is. Helaas gebeurt dit niet altijd. Mocht uw pakje volgens Track & Trace wel zijn afgeleverd maar niet bij u, informeer dan toch eerst even bij buren. Eenzelfde bericht behoort u te krijgen indien het pakje mee terug gaat naar het postkantoor zodat u het daar kunt ophalen. Meestal komt zo’n zending dan alsnog boven water maar mocht dit niet het geval zijn, neem dan svp contact met ons op; er wordt dan een opsporingsverzoek ingediend bij Post.nl.