Let op: De Ataméproducten zijn uitsluitend beschikbaar voor leveradressen binnen Nederland.

Atamé is een zeer hoogwaardig, enkelvoudig en volkomen natuurlijk product zonder minerale en synthetische werkstoffen. Het bevat natuurlijke conserveringsmiddelen en suiker als bindmiddel. Het is een balansproduct en het is dan ook zeer belangrijk het Atamè 3-stappenplan te volgen. Uw schoonheidsspecialiste kan u hierbij voorlichten en bij bestelling van Atamèproducten via deze site ontvangt u ook altijd een brochure met voorlichting. Om optimaal gebruik te maken van de producten is het regelmatig volgen van een behandeling met dieptereiniging in de praktijk aan te bevelen. Maak een afspraak of vraag om een productadvies.

Atamé is een huidverzorgingstonic, samengesteld uit zeer werkzame, plantaardige stoffen. De aanpak van huidaandoeningen met Atamé is heel eenvoudig: u gebruikt slechts één product, de huidverzorgingstonic. Er zijn verschillende varianten, aangepast aan het huidtype en/of aan de aard van de problemen. Zo richt Atamé zich heel precies van uw persoonlijke problematiek. Daarnaast, en dat geldt voor alle varianten, maakt Atamé de huid glad, zacht en elastisch. maar werkt ook perfect als dagelijkse dieptereiniging voor een normale huid.

Atamé is een detoxprogramma voor de huid. Het is daarom mogelijk dat in het begin van de behandeling soms een verslechtering van het huidbeeld op kan treden omdat sluimerende onzuiverheden boven komen. Dit is normaal en het gebruik moet dan ook in elk geval 3 maanden aaneengesloten plaatsvinden!

Zo gebruikt u Atamé Tonics

Atamé is heel gemakkelijk in het gebruik. Neem in iedere hand een wattenschijfje en bevochtig die met de tonic. Reinig nek, gezicht, hals en decolleté met krachtige bewegingen in de richtingen zoals op de tekeningen hieronder staat aangegeven. Op die manier wordt de afvoer van afvalstoffen bevorderd.

Neem regelmatig een schoon wattenschijfje. Herhaal de behandeling totdat deze schoon blijven.

Atamé geeft absoluut geen bijwerkingen. Bij een overgevoelige huid kan er heel even een lichtgloeiend gevoel optreden. Dit is normaal. Verder treedt in het begin van de behandeling met Atamé soms een verslechtering van de huid op. Ook dit is normaal. Atamé brengt namelijk sluimerende onzuiverheden boven.

Na enkele behandelingen stabiliseert de huid en zullen er geen bijzondere reacties meer optreden.

Bij consequent gebruik is de inhoud van een flesje Atamé van 100 ml voldoende voor 4 à 5 weken.

 

 

Atamé Stappenplan

 

 

 

 

 

 

STAP 1
Reiniging

 

STAP 2

Opname vergroting

 

STAP 3

Verzorging

 

 

 

 

 

Tonic Aloe Vera

 

Aloe Vera Gel Plus

 

Atamé Crèmes

 

 

 

 

 

Tonic Speciaal

 

Urea Hydro Gel Plus

 

 

 

 

 

 

 

Tonic Sensitief

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tonic Aktief