Studio Roschar brengt niet langer kunstnagels aan maar hieronder vind u wel tips voor het onderhoud van uw acryl-, gel- of  fibernagels.

 

Aanbrengen
Het aanbrengen duurt afhankelijk van de conditie en vorm van de eigen nagels 1 tot 2uur. Eerst wordt er een manicure op de natuurlijke nagels uitgevoerd waarna deze geschikt worden gemaakt voor het aanbrengen van de kunstnagels. Is nagelverlenging gewenst dan worden tips of sjablonen aangebracht en vervolgens de acryl-, gel- of fiberlaag in een natuurlijke of French Manicure kleurstelling. Na droging worden de nagels in vorm gevijld en gepolijst.

De kosten hangen van een aantal factoren af: is de kunstnagel ter versteviging van de natuurlijke nagels of is er nagelverlenging met tips/sjablonen. In een kleur of bijvoorbeeld French Manicure Ook versieren d.m.v. simpel lakken tot en met de meest ingewikkelde nailart is  mogelijk. 
 

Om lang plezier te hebben van uw nieuwe nagels is onderhoud noodzakelijk:

 

Verzorging

U koopt of krijgt bij uw bezoek soms een flesje olie. Heeft u dit niet gehad of is het op dan kunt u hier een flesje Solar Oil bestellen. Dit moet u 2x daags inmasseren. De specifieke stoffen in deze olie zorgen voor blijvende sterkte en flexibiliteit van uw kunstnagel. Bovendien wordt de natuurlijke nagel en nagelhuid, door de kunstnagel heen, verzacht en gevoed.

 

Uitgroei

De natuurlijke nagels zullen doorgroeien zodat er na verloop van tijd een uitgroeirandje zichtbaar wordt. Als dit niet helemaal glad is kunt u de randjes met een White Block wegbuffen. Doe dit met zachte bewegingen van links naar rechts en terug en nadat u een beetje Solar Oil heeft aangebracht.

 

Lengte

De lengte van uw nagels kunt u terugbrengen door te vijlen. Gebruik bij voorkeur een stevige kartonnen vijl, geen metalen exemplaar en zeker geen schaartje of knippertje omdat er dan teveel druk op de nagel komt te staan en de kunstnagel dan geheel of gedeeltelijk kan loslaten.

 

Glans

Wanneer uw nagels dof worden kunt u ze met Solar Oil en een polijstvijl weer tot hoogglans brengen door cirkelvormige bewegingen te maken met eerst het lichtgrijze deel, dan het witte deel en tot slot de geheel grijze zijde van de vijl.

 

Nagellak

Nagellak gebruiken is geen probleem maar bouw de nagellak als volgt op (overigens ook op natuurlijke nagels): Eerst een laag base coat om verkleuring van de nagel te voorkomen. Dan 1 of 2 lagen gekleurde lak en aflakken met een top coat. Top coat legt een beschermend laagje over de gekleurde lak en zorgt ervoor dat de lak iets taaier wordt zodat deze minder snel zal afbrokkelen. Laat altijd een klein randje vrij bij de nagelriem! Bij het verwijderen kan gewoon nagellakremover gebruikt worden.  LET  OP: bij gelnagels géén acetonhoudende remover gebruiken!

 

Herbalanceren

Afhankelijk van de groei van de nagels is eens in de 3 a 4 weken een herbalancering nodig. Hierbij worden de gehele nagels weer in balans gebracht. Niet alleen wordt uitgroei weer opgevuld ook de bolling (het zgn. stresspunt) van de nagel wordt weer op de juiste plek gebracht zodat de nagel sterk blijft.

 

Tussentijdse problemen

De eerste 48 uur zijn uw nieuwe nagels nog erg kwetsbaar. Houd hier rekening mee bij uw bezigheden! Indien een nagel gedeeltelijk loslaat of door bijvoorbeeld hard stoten beschadigd belt u dan zo snel mogelijk voor een herstelafspraak. Ga in geen geval peuteren omdat de schade dan verergert.

 

Producten

Alle nagelverzorgingsproducten, lakken en overige manicurebenodigdheden zijn ook bij Studio Roschar verkrijgbaar.

Geen kunstnagels, wel verzorgen? Kijk onder Make-up/ Uw handen, uw visitekaartje