Make-up Studio

Eind jaren tachtig is in Amsterdam de basis gelegd voor de professionele make-up van Make-up Studio. In deze gespecialiseerde winkel voor professionele visagisten begon een klein team van make-up specialisten met het ontwikkelen van professionele make-up producten. Make-up Studio staat dan ook dicht bij de professional maar is behalve voor professionele visagisten ook beschikbaar voor particuliere gebruikers.
Door vast te houden aan wat goed is, te luisteren naar de wensen en behoeften van de professionele make-up artiesten en te innoveren lukt het Make-up Studio de juiste trends te zetten en te volgen.

Make-up Studio beschikt over een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten in een oneindig kleurenpalet met veelzijdige gebruiksmogelijkheden. De producten van Make-up Studio zijn hypoallergeen en niet getest op dieren.

Op dit moment is dit gedeelte van de site nog in ontwikkeling en zijn de producten nog niet zichtbaar echter, alle Make-up Studio producten, ook die (nog) niet op de site staan zijn verkrijgbaar bij cosmetics.nl. Houdt u rekening met een levertijd van een ongeveer week.

Voor de catalogus met alle Make-up Studio producten klikt u hier. De inlay met de nieuwste producten vind u hier.

Make-up Studio levert ook diverse huidverzorgingslijnen:  Anti Age Solutions, Hydra Balance en Ultimate Repair.

Wilt u iets bestellen uit welke  MUS catalogus dan ook, stuur dan een mailbericht met uw keuze(s) naar info@cosmetics.nl. U ontvangt dan zsm een bericht met de levertijd, prijzen en eventuele korting en verzendkosten.