De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of men nu nat of droog scheert. Het verblijf in ruimten met airconditioning, zoals auto en kantoor, droogt de huid uit door de extreem lage luchtvochtigheidsgraad.

Extra aandacht voor de huid is dan ook geen overbodige luxe, waarbij het van groot belang is dat daarbij producten gebruikt worden die speciaal voor de mannenhuid zijn ontwikkeld.

JPR Men van Lanèche zijn huidverzorgingsproducten die ontwikkeld zijn om de mannenhuid optimaal te voeden en te beschermen. Deze professionele producten worden door uw Lanèche Beauty Expert gebruikt bij de behandeling van de mannenhuid. Bovendien zijn de JPR Men producten verkrijgbaar voor dagelijks thuisgebruik, zodat u uw huid in optimale conditie kunt houden. De producten zijn onderling nauwgezet op elkaar afgestemd, ze vullen elkaar aan en versterken de werking van elkaar. Een uitgebalanceerd samenspel.

JPR Men gezichtsscrub 100ml

De allerlaatste! 6,00 ipv 17,90

JPR Men Aqua Energy ooggel 15ml De laatsten: 7,50 ipv 16,90

De allerlaatsten: 6,00 ipv 16,90

JPR Men Aqua Energy dag & nachtcrème 50ml

De allerlaatsen 7,50 ipv 18.90

JPR Men After Shave Gel 50ml

De laatsten 6,00 ipv 13,90

HF Homme Intense Anti-Puffiness ooggel

De allerlaatsen

JPR Men Shampoo 200ml

De allerlaatsen 6,00 ipv 11,90