Stay Real Bronzing Powder is gemaakt van fijne, gemicroniseerde poeders, die de huid een verfijnde zachtheid geven. Perfect om het gezicht een uitgeruste en energieke uitstraling te geven!

Radiance Mineral Compact Powder heeft een buitengewoon fijne textuur. Deze poeder is licht en luchtig en geeft de huid een natuurlijke dekking. Het matteert, minimaliseert huidirritatie en roodheid en zorgt ervoor dat fijne lijntjes, rimpels en andere oneffenheden minder zichtbaar worden. Voor een mooie, egale teint! Deze Compact Powder is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Parfumvrij / Parabenen-vrij.

Perfect Glow Highlighter Benadruk mooie accenten van het gezicht met de Perfect Glow Highlighter. Jukbeenderen en wangen krijgen een mooie glans door de parelachtige ingrediënten. Perfect Glow Highlighter bestaat uit een regenboog van vier aardekleuren die gebruikt kunnen worden om het gezicht een subtiele glans te geven. Perfect Glow Highlighter laat het gezicht stralen! Bevat minerale bestanddelen, waardoor het ook zeer geschikt is voor de gevoelige huid. Parfumvrij.