HF Miniaturenset Hyposence

11661
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

De Hyposence serie is een serie specifiek voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Dit huidtype kan onder invloed van externe invloeden snel reageren met rode vlekken of huidirritaties. Deze huid moet beschermd worden tegen invloeden als zon, warmte, kou, droge lucht, luchtverontreiniging en tal van andere factoren waar een gevoelige huid op kan reageren. Deze huid kan ook trekkerig aanvoelen. Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Hyposence 24-uurs crème, peeling en serum. Voor de reiniging van uw huid is er de Hyposence hydrofiele olie. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense lijn geadviseerd.

Miniatuur Hyposence Hydrofiele* olie (15 ml), Hyposence créme (3x 3ml) en Hyposence Peeling (3x 3ml) + een Ampul Brilliant Faromatique (1ml) samen met diverse samples en brochure. Om thuis te testen of voor in de toilettas.

*De samples van de Henriëtte Faroche hydrofiele olie hebben een foutje in de opdruk. De hydrofiele olie valt onder de Hyposence lijn, niet onder de Sensilence lijn zoals op het etiket staat. De inhoud van de sample is wel de Hyposence hydrofiele olie.