HF Faromatique Hydrasence 30ml

11505
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

droge - vochtarme huid

De Hydrasence-serie is specifiek geschikt voor de droge tot zeer droge huid.

Productinformatie

Concentraat droge huid

Voedend en hydraterend concentraat met macadamia olie die de droge huid verzorgt. Het concentraat is verrijkt met vitamines A, E en F en essentiële oliën van gember en citroen. Het concentraat ‘s avonds aanbrengen na de reiniging, voor de crème.

Ingrediënten - Ingredients - Inhaltstoffe - Ingrédients

Glycine Soja Oil, Ethylhexyl Stearate, Isostearyl Isostearate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Parfum, Retinyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethyl Oleate, Zingiber Cassumunar Root Oil, BHT, Citrus Limon Peel Oil, Tocopherol, Limonene Citral, Geraniol.

De Faromatique lijn van Henriëtte Faroche loopt als een rode draad door vrijwel alle behandelingen en thuisverzorgingsproducten binnen het assortiment.

De naam Faromatique is een samenvoeging van de woorden Faroche, aroma en esthetique. Het zijn 100% natuurlijke etherische oliën, ook wel aromatherapie genoemd, bestaande uit extracten van bloemen en planten. Ieder Henriëtte Faroche Faromatique concentraat bevat een uitgebalanceerde combinatie van essentiële oliën gemengd met een basisolie. De basisolie zorgt ervoor dat de werkzame essentiële oliën hun werk kunnen doen in de huid. Basisoliën zijn rijk aan vitaminen, fytohormonen, lecithine, die goed door de huid worden opgenomen. Er zijn vier verschillende Faromatique concentraten, afgestemd op ieder huidtype.

Er zijn de volgende Faromatique producten:

Faromatique Hydrasence - Droge tot zeer droge huid

Faromatique Matifiante - Vette huid

Faromatique Sensilence - Gevoelige huid

Faromatique Brilliant - Gedevitaliseerde rijpere huid