Courtin 100% Pure Tea Tree Oil 30 ml

40035
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Wat is Tea Tree olie?

Tea Tree olie komt oorspronkelijk uit Australië en is afkomstig van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia. Door middel van distillatie, een zéér natuurlijke productiemethode met strenge kwaliteitscontroles, geeft het een productzuiverheid van 100%. Er zijn tientallen kilo’s Tea Tree bladeren nodig om enkele druppels essentiële olie te verkrijgen. De geur van de essentiële olie lijkt iets op kamfer en eucalyptus, maar is kruidiger en houtachtiger nadat de eerste geurmoleculen zijn verdampt. Juist omdat het een puur en natuurlijk product betreft, kan de kleur van de zuivere olie variëren van kleurloos tot licht geel.

Courtin Tea Tree Oil is een zeer zuivere olie van de allerhoogste persing en is veelzijdig in gebruik en veilig voor de meeste huidtypes. De krachtige Tea Tree Olie heeft een zuiverende en verzachtende werking en is o.a. zeer effectief bij het uitwendig bestrijden van puistjes en meeëters. U ontvangt bij uw bestelling een brochure waarin heel veel toepassingsmogelijkheden worden beschreven en toegelicht.

Let op: Tea Tree Oil is in diverse persingen verkrijgbaar. Gebruik op de huid uitsluitend de allerhoogste persing! Deze Courtin olie is absoluut veilig op de huid te gebruiken in tegenstelling tot veel, soms goedkopere, varianten. Gebruik olie die bedoeld is voor huishoudelijk gebruik of geurlampjes nooit op de huid!

Productinformatie

Tea Tree olie

Een huidverzorgende olie op natuurlijke basis. Deze olie is veelzijdig in gebruik en geschikt voor vele huidtypes.

Ingrediënten

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene.