HF Caviar Derma Concept complete set

11261
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Caviar Derma Concept is een innovatieve anti-ageing crème waarin de modernste high-tech ingrediënten verwerkt zijn. Kaviaar extracten veranderen de huid. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend. Het resultaat is een stralende teint en een huid met veel frisheid en dynamiek.

Voor thuisgebruik is er de Caviar Derma Concept 24-uurs crème en het Caviar Derma Concept serum. Naast de reinigingsproducten uit de Intégral lijn zijn er verschillende reinigingsproducten afgestemd op uw huidtype verkrijgbaar. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense lijn geadviseerd.

De milk (200ml), lotion (200ml) uit de Brilliantlijn, de Caviar Derma Conceptcrème (50 ml) + de Caviar Derma Concept oogcrème en het Caviar Derma Concept Serum (15ml) + diverse samples en een brochure waarin alle producten staan omschreven samen in een handige voordeelset met minimaal 10% korting op de prijs voor de losse producten.