HF Faromatique Sensilence 30ml

11520
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

gevoelige huid

De Sensilence serie is een serie specifiek voor de gevoelige huid. Dit huidtype kan onder invloed van externe invloeden snel reageren met rode vlekken of huidirritaties.

Productinformatie

Voedend en hydraterend concentraat met avocado olie die de gevoelige huid verzorgt. Het concentraat is verrijkt met vitamines E en F en essentiële oliën van echte lavendel en Italiaanse cipres. Het concentraat ‘s avonds aanbrengen na de reiniging, voor de crème.

Ingrediënten - Ingredients - Inhaltstoffe - Ingrédients

Glycine Soja Oil, Ethylhexyl Stearate, Isostearyl Isostearate, Persea Gratissima Oil, Tocopheryl Acetate, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Ethyl Oleate, Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, BHT, Tocopherol, Linalool, Limonene.

De Faromatique lijn van Henriëtte Faroche loopt als een rode draad door vrijwel alle behandelingen en thuisverzorgingsproducten binnen het assortiment.

De naam Faromatique is een samenvoeging van de woorden Faroche, aroma en esthetique. Het zijn 100% natuurlijke etherische oliën, ook wel aromatherapie genoemd, bestaande uit extracten van bloemen en planten. Ieder Henriëtte Faroche Faromatique concentraat bevat een uitgebalanceerde combinatie van essentiële oliën gemengd met een basisolie. De basisolie zorgt ervoor dat de werkzame essentiële oliën hun werk kunnen doen in de huid. Basisoliën zijn rijk aan vitaminen, fytohormonen, lecithine, die goed door de huid worden opgenomen. Er zijn vier verschillende Faromatique concentraten, afgestemd op ieder huidtype.

Er zijn de volgende Faromatique producten:

Faromatique Hydrasence - Droge tot zeer droge huid

Faromatique Matifiante - Vette huid

Faromatique Sensilence - Gevoelige huid

Faromatique Brilliant - Gedevitaliseerde rijpere huid