Mykored nageltinctuur druppelpipet 50ml (ipv Myconol)

09007
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Mykored nageltinctuur druppelpipet 50ml (ipv Myconol)

Mykored nageltinctuur is gebaseerd op een reeds lang beproefde combinatie van werkzame stoffen, die de groei van bacteriën en schimmels op efficiënte wijze tegenhoudt en het ontstaan van onaangename geurtjes doeltreffend verhinderd. Mykored onderdrukt daarbij de natuurlijke transpiratie van de huid niet. De hydraterende werkzame stoffen en ureum verzorgen tegelijkertijd de huid van de voet. Als gevolg van de bijkomende schimmelwerende werking helpt Mykored de huid om de vorming van schadelijke schimmels te vermijden.

Een door schimmel aangedane nagel is door de (meestal langdurige) infectie broos van structuur. Hij ziet er wittig/gelig en verdikt uit en verspreid doorgaans een onaangename geur. Ten eerste niet fraai maar het grote gevaar van schimmelinfecties is dat de infectie zich uitbreidt en ook de andere nagels zal aantasten. Er zijn vele middelen in de handel maar effectief zijn ze nauwelijks. Myconol was het enige middel dat bij de meeste schimmelinfecties een erg goed resultaat gaf maar helaas mag dat vanwege nieuwe regelgeving niet meer verkocht worden.

Het beste vervangende middel dat we kunnen aanbieden is Mykored nageltinctuur: dit product is gebaseerd op een reeds lang beproefde combinatie van werkzame stoffen, die de groei van bacteriën en schimmels op efficiënte wijze tegenhoudt en het ontstaan van onaangename geurtjes doeltreffend verhinderd. Mykored onderdrukt daarbij de natuurlijke transpiratie van de huid niet. De hydraterende werkzame stoffen en ureum verzorgen tegelijkertijd de huid van de voet. Als gevolg van de bijkomende schimmelwerende werking helpt Mykored de huid om de vorming van schadelijke schimmels te vermijden.

Toepassing: Het aanpakken van een schimmelinfectie is een strijd waarbij de consequente aanhouder wint: langdurig en intensief toepassen is namelijk noodzakelijk. Druppel uw nagels 2x daags en echt élke dag met de Mykored tinctuur en ga hier mee door tot werkelijk elk schimmelspoor verdwenen is. (=minimaal twee weken doorgaan na het verdwijnen van het laatst zichtbare spoor!) Vergeet ook niet de ruimte tussen de tenen in te smeren. Het verwijderen van losgekomen materie door een voetverzorger zal het genezingsproces aanzienlijk versnellen.