Webecos Gentian lotion 250ml

W31320
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Webecos Gentian lotion, een adstringerende lotion voor de normale en gecombineerde huid

Gentianlotion is een tonifiërende en mild adstringerende lotion op basis van gentiaanextract. Gentianlotion is door haar stimulerende werking bijzonder geschikt als patterlotion. Geschikt voor de normale en de gecombineerde huid. Ook uitstekend geschikt voor gebruik in het koeldampapparaat.
Gentianlotion is een tonifiërende en mild adstringerende lotion op basis van gentiaanextract. Gentianlotion is door haar stimulerende werking bijzonder geschikt als patterlotion. Geschikt voor de normale en de gecombineerde huid.

Gentiaan wordt al eeuwenlang gebruikt om zijn bittere smaak. In de Middeleeuwen werd het tot de wondermedicijnen gerekend. De plant komt van nature voor in de Alpen en andere bergachtige gebieden in Centraal en Zuid-Europa. Het extract van de gentiaanwortel heeft ontstekingsremmende en huidverzachtende eigenschappen en maakt de huid stralend en stevig. Wanneer het wordt aangebracht op een rode, geïrriteerde huid, zorgt het voor een verkoelend gevoel. Het is ook een krachtige antioxidant en een vrije radicalenvanger, die versnelde veroudering en vroegtijdige veroudering van de huid helpt voorkomen. Het kan ook helpen bij het genezingsproces van de huid.