COSMETICS.NL

is de webshop van Beauty & Body, een kleine praktijk in het buitengebied van Amstelveen, op de grens van Ouderkerk aan de Amstel. De praktijk is zowel per auto als fiets gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende, gratis, parkeergelegenheid. Behandeling en producten ophalen uitsluitend op afspraak. Klik hier voor de routebeschrijving.

Ingrid Bense is een VAKOS-opgeleide Stivas- gediplomeerde schoonheidsspecialiste met als specialisaties acnehuiden en visagie. Haar passie ligt echter bij het masseren en sportverzorging. Als VOMAS/NESPG/VOS opgeleide sport- en massagetherapeut aangesloten bij  Het Nederlands genootschap voor Sportmassage (NGS) en de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs (NBSM). Omdat jaarlijks wordt voldaan aan de bijscholingseisen zijn via VEKTIS twee AGB-codes (voor uiterlijke verzorging en massagetherapie)  geregistreerd waardoor, afhankelijk van uw verzekering, bepaalde behandelingen voor vergoeding in aanmerking kunnen komen.

U kunt bij Beauty & Body terecht voor diverse gezichts-, lichaam- en manicurebehandelingen en veel verschillende massagetechnieken zoals klassieke-, ontspannings- en sportmassage, Aqama®massage, stoelmassage, Kayotima Shiatsu, voetreflexzonetherapie, lymfedrainage, Cold & Hotstonemassage en bindweefselmassage.

Ook zijn alle benodigde producten voor thuisgebruik verkrijgbaar. De gevoerde merken zijn Tyro, Henriëtte Faroche, Laneche, Webecos, Courtin, Atamé, Jumères, CND, Pui Pui en Make- up Studio. Tevens kunnen van diverse merken massage- oliën, EHBO en (sport-) verzorgingsartikelen, hygiënische en desinfectiematerialen, professionele kwastensets, manicure-en pedicurebenodigdheden, (cosmetica-) verpakkingen en vele andere accessoires geleverd worden. Staat wat u zoekt niet op de site? Vraag ernaar, mogelijk kunnen we het toch leveren.

Klik hier voor de behandelprijslijst.

 

Dagje Amsterdam?

Ingrid Bense is als geboren en getogen Amsterdamse ook werkzaam als stadsgids en schipper. Allerlei stadswandelingen, vaartochten, stads & regiotours en diverse workshops behoren tot de mogelijkheden. Kijk op https:cosmetics.nl/amsterdam-bezoeken voor alle opties; mail naar info@schipperamsterdam.nl of neem contact op met 06 2266 7802 voor meer informatie.