HF Faromatique Matifiante 30ml

11515
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

vette - onzuivere huid

De Matifiante-serie is speciaal ontwikkeld voor de vette/onzuivere huid. Dit huidtype vertoont een overmatige vetafscheiding door een teveel aan talg.

Productinformatie

Concentraat onzuivere/vette huid

Voedend en hydraterend concentraat met borage olie die de vette/onzuivere huid verzorgt. De essentiële oliën van rozenpelargonium, citroengras en akkermunt staan bekend voor hun positieve invloed op een vette/onzuivere huid. Het concentraat ‘s avonds aanbrengen na de reiniging, voor de crème.

Ingrediënten - Ingredients - Inhaltstoffe - Ingrédients

Glycine Soja Oil, Ethylhexyl Stearate, Isostearyl Isostearate, Borago Officinalis Seed Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, BHT, Pelargonium Roseum Leaf Oil, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

De Faromatique lijn van Henriëtte Faroche loopt als een rode draad door vrijwel alle behandelingen en thuisverzorgingsproducten binnen het assortiment.

De naam Faromatique is een samenvoeging van de woorden Faroche, aroma en esthetique. Het zijn 100% natuurlijke etherische oliën, ook wel aromatherapie genoemd, bestaande uit extracten van bloemen en planten. Ieder Henriëtte Faroche Faromatique concentraat bevat een uitgebalanceerde combinatie van essentiële oliën gemengd met een basisolie. De basisolie zorgt ervoor dat de werkzame essentiële oliën hun werk kunnen doen in de huid. Basisoliën zijn rijk aan vitaminen, fytohormonen, lecithine, die goed door de huid worden opgenomen. Er zijn vier verschillende Faromatique concentraten, afgestemd op ieder huidtype.

Er zijn de volgende Faromatique producten:

Faromatique Hydrasence - Droge tot zeer droge huid

Faromatique Matifiante - Vette huid

Faromatique Sensilence - Gevoelige huid

Faromatique Brilliant - Gedevitaliseerde rijpere huid