HF Hydrasence complete set

11001
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

droge - vochtarme huid

De Hydrasence-serie is specifiek geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Dit huidtype heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën en vertoont snel een trekkerig gevoel. Daardoor ontbreekt de elasticiteit in de huid en reageert zij direct op vrije radicalen waaraan wij dagelijks bloot staan. De dunne hoornlaag is niet in staat water vast te houden, waardoor ze steeds dehydrateert. De huid ziet er mat, soms zelfs schilferig uit en bij het aanbrengen van make-up worden droogterimpeltjes vaak extra zichtbaar.

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Hydrasence 24-uurs crème en een Hydrasence Faromatiqe concentraat. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Hydrasence reiningsmilk en lotion. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense lijn geadviseerd.

De milk (200ml), lotion (200ml), créme (50 ml) en Faromatique (30 ml) uit de Hydrasencelijn + diverse samples en een brochure waarin alle producten staan omschreven samen in een handige voordeelset met minimaal 10% korting op de prijs voor de losse producten.